9 Eylül 2009 Çarşamba

'Yandaş yargı olmamalı'

YARGITAY Başkanı Hasan Gerçeker, devlet zirvesinin katıldığı dünkü Adli Yıl açılış töreninde hükümeti, “Yandaş Yargı” oluşturmaya ve hâkimleri sıradan memur haline getirmeye çalışmakla suçladı.





Adli Yıl açılış töreninde konuşan Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker konuklara dağıtılan yazılı metindeki “Yandaş yargıyı değil, bağımsız, tarafsız yargıyı oluşturmak için uğraş vermeliyiz” bölümünü okumadı.

Gerçeker, Hürriyet’e “O bölümü atlamamın özel bir nedeni yok. Yargı bağımsız olacaksa, yandaş yargı olmaması gerekir” dedi.


Video izle ve PAYLAŞ :
VideoRaporu.com > video haber > İŞTE O AN! > Görüntülü haberler / En çok izlenen şok haber videoları / Sondakika fotoğrafları / Son dakika haberleri Türkiye, Siyaset / Fotoğraflı Videolu haberler / Gündemdekiler, olay - futbol videoları haber video [Video Raporu - videohaber]

AMATÖR SESLER

VİDEO ARŞİVİ

 
© Copyright VİDEO RAPORU | Video Haber 2012 - Some rights reserved | Powered by Blogger.com.
Template Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates and Theme4all